facebooklinkedin

Notar Ana Maria Dragnea

Biroul Individual Notarial ANA-MARIA DRAGNEA funcționează din anul 2006 în Municipiul București, fiind înregistrat la Curtea de Apel București, cu competență teritorială în circumscripția judecătoriilor arondate Tribunalului București, notarul public titular al biroului promovând, în anul 2005, concursul pentru dobândirea calității de notar public, desfășurat la nivel național, cu media generală 10.

Birou Notarial Sector 3

Ca organizare profesională, acest birou notarial face parte din Camera Notarilor Publici București, iar notarul public titular este membru al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România.

Biroul notarial este înregistrat ca Operator de Date cu Caracter Personal.

Dacă doriți să asigurați securitatea juridică a unui document privat și opozabilitatea acestuia față de terți, să obțineți executarea unui act, să apelați la mediere pentru soluționarea unor situații cu potențial litigios sau doar să obțineți consiliere juridică, puteți apela la serviciile noastre.

PROGRAM DE LUCRU
Luni- Vineri 10-17

ÎN MOD EXCEPȚIONAL, LA SOLICITAREA PĂRȚILOR, PE BAZA UNEI PROGRAMĂRI PREALABILE, ACTELE NOTARIALE POT FI ÎNDEPLINITE ȘI ÎN AFARA ORELOR DE PROGRAM.

În ceea ce privește îndeplinirea actelor notariale în afara sediului biroului notarial, acest lucru este posibil numai în limitele circumscripției sale teritoriale (respectiv Mun. București), în situația în care la încheierea acestor acte este interesat un număr mai mare de persoane sau partea care îl solicită nu se poate prezenta, din motive temeinice, la sediul biroului notarial.

 

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau